M     U     N     K     A     N     É     L     K     Ü     L     I

 

Egy oldal az elkeseredés ellen... és a megoldás!

MENÜ

Tisztelt megoldásokat kereső Társam!


Amikor a MEGOLDÁSOK körét megnyitod, kérlek, nézd el nekem, hogy nem ismerlek eléggé, mert tudnod kell, hogy nincs két egyforma ember és nincs két egyforma tervezgető, vagy éppen munkanélküli ember sem! Varázs-szer, mindenre tökéletes megoldás éppen ezért biztosan nincs, de a módszer, amivel már sok elkeseredett társunknak segítettem, biztosan közelebb visz, hogy leszámolhass az ellenséggel, a munkanélküliség rémével. Így, ismeretlenül!


Nem kell, hogy elmeséld, hogy jutottál ide, hiszen, ha ketten sírunk a múlton, a Te múltadon, az nem oldódik meg jobban, csak hangosabbak leszünk. Ez a megnyomorított magyar ember egyik fő gondja. Mindig bűnbakot keres. Ki a "hibás"? Sokat és sokan sírnak, bánkódnak a múlton. Ez értelmetlen! A „mi lett volna, ha…” és a „helyedben én másképp csináltam volna” mondatoktól csak a kedved lesz rosszabb – a múlt megváltoztathatatlan!


Az éhes ember jelen állapotán sem áll módomban változtatni. Nem vagyok munkáltató, sem jótékonykodni kész és képes milliárdos nagybácsi.  A hivatalok olykor itt hibáznak a legnagyobbat! Adnak. Olykor keveset, olykor sokat. Olykor feltételekkel, olykor feltételek nélkül. Ők ezt segítésnek, segítségnek nevezik. Szerintem ez csak ront a helyzeteden. Ha segély, akkor átmeneti, megalázó problémamegoldás - lehet, csak holnapig tart! Ha hitel, azt többszörösen kell visszaadnod. A jelenedet sem tudom megváltoztatni!


Neked pénzre van szükséged! A megélhetésedet szeretnéd biztosítani! Pénzért tudsz otthont teremteni, télen fűteni, ételt vásárolni, ruházkodni!

Erről ma sokan mondják, hogy lehetetlen. Nekem sikerült. Tehát lehetséges!

 

Én TUDOM, ők tudni vélik.

Én megtapasztaltam, ők nem.


Az egyetlen jövőbeni vagyonod a munkaerőd ellenértéke, a jövőd, a mód, a munkaerőd jó befektetésére - ahol végre azt kapod, amit megérdemelsz érte!


Leírom, ezt hogyan érheted el, mit kell tenned Önmagadért!

 

1./ Légy tisztába Önmagaddal! Kerülj magadhoz közelebb!

Fogj egy tollat, papírt és írd le, mire van szükséged, mit szeretnél elérni – mint gyermekkorodban, amikor azt kérdezték, mi leszel, ha nagy leszel?

Ne a problémáidat sorold fel, ne a sérelmeidet, ne azt, ami elveszett, csak azt, ami lehet!

Ne légy szigorú Önmagadhoz. Adj a sorsodnak több lehetőséget, hogy választhass, latolgass és morfondírozz! ( Szép régi szavak!) Adj esélyt!

Tűnődj és álmodozz, olykor maradj a realitások földjén! Nincs lehetetlen!

Te ismered a legjobban Önmagadat! Ismered a hitedet, a kitartásodat, motivációidat, képességeidet és készségeidet.

Te jól ismered a korlátaidat! Írj le mindent, válogatás és kritika nélkül!

 

2./ Gondolkozz, kivel osztanád meg szívesen ezt a sok értéket, amit leírtál?

Családod és párod, a gyermekeid mind elfogultak...Bíznak benned és olykor hibátlannak gondolnak! Sajnos ez is a sajnálat egy megnyilvánulása!

Az öregeknek mindig igazuk van... volt, akkor is, ha érezted, hogy mindent elrontanak, ők már nem szívesen változtatnának, az állandóságot szeretik!

Lehet, a barátaidban csalódtál, vagy egyszerűen úgy érzed, nem értenének meg?

Nem az ő gondjuk, és talán szégyenkeznél is előttük.Lehet...

Van köztük, aki jobban él, van aki rosszabbul. Nem teheted tönkre a barátságotokat a nehézségeiddel. Ne tedd tönkre a barátságokat!

 

Csak olyan személy jöhet szóba, aki ismeretlen, tapasztalt és nem elfogult, segítséget ígér, de nem ajándékot. Sem most, sem később nem háborgat, nem áll majd eléd, hogy ugye én megmondtam előre...

Utat mutat a megoldás felé, de nem helyetted akar megoldani semmit!

Tehát nem hivatal.

Nem orvos, nem pszichiáter.

Nem kell őt meghallgatnod, de, ha szükséged van rá, elmondja a véleményét, az utat mutatja meg, amin elindulhatsz!

Ha megengeded, bemutatom Neked az erre legalkalmasabb személyt:


Nos, talán ez vagyok én,

az a személy, akivel TE építheted fel Magyarország esélyét!!

A tanácstalan, szorongó ember szempontjából most még teljesen mindegy, hogy ki vagyok, hiszen nem kérek semmit azért, amit teszek, szolgálatom a tisztességen alapul! Ha akarod, segítek!

Két gyermekét bizakodva nevelő édesapa, boldog ember vagyok... az értük érzett felelősség miatt határoztam el, hogy honlapot készítek. Szeretném átadni az elégedettség érzését!


 

 

Mit tehetek érted?

Először is megismerkedek a terveiddel, szükségleteiddel és álmaiddal. Elfogultság és idealizmus nélkül végiggondolom, mit tennék én a helyedben.

Ezek után leírom Neked, hogy a terved megvalósításához én mit vállalnék.

Segítenék Neked, hogy kapcsolataid épüljenek új terveid megvalósításához!

Segítenék Neked, hogy új ismereteket, tudást szerezhess!

Segítenék Neked, új forrásaid felkutatásában!

Segítenék ötleteimmel az elinduláshoz, felhívom a figyelmed a nehézségekre!


 

Mit nem teszek?

Nem mutatok be egy világújdonság üzleti rendszert, amivel milliomos lehetsz! Akkor sem, ha ez volna nekem az egyszerűbb!

Nem fogok Neked semmit eladni, nem kérek ismerős-listát!

Akkor sem, ha mindenki más ezt tenné!

Kizárólag azzal törődök, hogy Te újra kiegyensúlyozott, boldog ember lehess. Így leszünk egyre többen, akik élhető hazának érzik majd az őket körülölelő világot!

Az általunk felépülő rendszer célja, hogy végre minden olyan ember találjon munkát, akit eddig taszított a vállalkozói lét, ha nem biztos főállást kínáltak neki! Célunk, hogy minden olyan ember találjon munkát, aki idegenkedik azoktól a rendszerektől, melyekről azt mondják, hogy bárki meg tudja csinálni! Mert eddig csak elvárták, hogy mindenkinek sikerüljön, mi pedig mindenkinek megtanítjuk, mi kell a boldoguláshoz! Siker, karrier csak azután való fogalmak, hogy valaki túljutott a legrosszabb élethelyzeten, a munkanélküliség rémén!

Kérlek, ha nincs szükséged a segítségemre, legalább írj néhány sort! Hogy tetszik a honlap, v. mire gondoltál az elolvasása közben?

KÖSZÖNETTEL: egy ember, a honlap készítője

Asztali nézet